Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Euro-serre

Euro-serre tuinkassen in allerlei soorten en maten
Sinds dit jaar gaat Buytenshuys meer actief werken met de kassen van Euro-serre. Euro-serre bied een mooie toevoeging aan ons assortiment, de tuinkassen van Euro-serre zijn in veel verschillende soorten en maten te krijgen. Euro-serre heeft hierdoor veel standaard maten welke bij andere leveranciers doorgaans niet mogelijk zijn. Doordat Euro-serre veel standaard maten heeft kunnen wij bij Buytenshuys bij elke wens bekleden, mocht de maat die u zoekt er toch niet bij zitten kunnen wij een greep uit ons maatwerk assortiment doen.

Euro-serre is kwaliteit
Euro-serre staat bekend om haar ruim 25 jaar ervaring in het produceren van tuinkassen, door deze ervaring produceert Euro-serre in hoog liggende kwaliteit hun tuinkassen. Door deze ervaring bied Euro-serre een aantal unieke modellen aan, met een unieke uitstraling. De Euro-serre Skandi is hier bijvoorbeeld 1 van. Euroserre is een leverancier welke zich met name focust op het frame van de tuinkassen, Euro-serre biedt een klein deel van hun assortiment aan met float glas maar laat het glaswerk vaak bij hun verdelers. Hierdoor richt Euro-serre de volle focus op het zo goed mogelijk produceren van hun tuinkas frames. Euro-serre kan hierdoor zowel enkel glas profielen aanbieden maar tevens biedt Euro-serre ook profielen voor standaard isolatie glas. Toch liever polycarbonaat in uw Euro-serre tuinkas? Geen enkel probleem ook voor het polycarbonaat heeft Euro-serre profielen. 

Euro-serre snel te leveren
Zoals eerder geschreven focust Euro-serre zich voornamelijk op het produceren van de tuinkassen, glaswerk is bijvoorbeeld vaak exclusief, dit geldt ook voor hun transport. Voor u is dit een groot voordeel, dit betekend namelijk dat Buytenshuys zowel het glas als transport in eigen handen heeft. De Euro-serre tuinkassen halen wij in België op met onze eigen transporteur. Doordat wij de Euro-serre tuinkassen zelf ophalen, kunnen wij snel leveren en vaak ook op een eigen doorgegeven dag met tijdstip. Dit uiteraard in overleg maar er is veel mogelijk binnen de levering van een Euro-serre product.

Euro-serre als glazen kantoorruimte
Naast het gebruik van de Euro-serre tuinkas als een buiten kas, zet Buytenshuys de Euro-serre tuinkassen ook in als glazen kantoorruimtes. Het voordeel van een Euro-serre glazen kantoorruimte is dat er gewerkt kan worden met een meer isolerende ruimte. Het voordeel is dat u hierdoor in meer rust kan werken, doordat er meer geluidsdemping is dan bij het standaard enkel glas. De Euro-serre glazen kantoorruimtes zijn enorm trending op dit moment voor de zakelijke wereld.


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding