Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Geïsoleerde glazen kantoren, werkruimtes en vergaderzalen

Een geïsoleerd glazen kantoor is een uitstekende toevoeging aan ieder bedrijfspand. Doordat de ruimtes zijn geïsoleerd, kunt u veel geld besparen op stookkosten. Dankzij het gebruik van 15mm dubbel glas, blijft de ruimte echter volledig transparant.

LET OP: de getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Dubbel glas

De glazen kantoren, werkruimtes en vergaderzalen worden voorzien voorzien van 15mm dubbel glas. Door het gebruik van dubbel glas, is uw kantoor goed beschermd tegen warmte verlies. U hoeft dus nooit meer de complete zaal te verwarmen, in plaats daarvan verwarmt u alleen de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt.

Dankzij dubbelglas kunt u uitstekend de warmte in uw werkruimte vasthoudten. Afhankelijk van het soort dubbel glas, is de ruimte tussen het glas gevuld met lucht of een edel gas. Het edel gas houdt nog beter de warmte tegen, waardoor het in uw vergaderzaal, kantoor of werkruimte niet snel zal afkoelen.

Dakbedekking

Het dak van de geïsoleerde kantoren, werkruimtes en vergaderzalen, kan in 2 soorten uitgevoerd worden. U kunt kiezen voor glas en u kunt kiezen voor polycarbonaat. In het geval u glas kiest zal dit enkel laags glas zijn, Dit enkel laagse glas is niet de meest geschikte kandidaat, in het geval u een volledig geïsoleerd kantoor, werkruimte of vergaderzaal wilt.

De tweede mogelijkheid is meer geschikt, in het geval u een volledig geïsoleerde vergaderzaal, werkruimte of kantoor wilt. Deze tweede mogelijkheid, is in de vorm van polycarbonaat. Polycarbonaat is goed in zowel warmte binnen, als buiten houden. Aangezien polycarbonaat veel minder licht doorlaat, is het uitstekend geschikt om de vergaderzaal, werkruimte of kantoor koeler te houden.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 3 van 3