Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Maatwerk glazen kantoorruimte

De glazen kantoorruimte is sinds 2015 bij Buytenshuys geïntroduceerd, de glazen kantoorruimtes zijn sinds die tijd enorm populair geworden. Het behoort helemaal tot de nieuwe invulling van het kantoor interieur. De standaard glazen kantoorruimte is snel en eenvoudig te plaatsen binnen bijna elke kantoor situatie, echter zijn er veel verschillende wensen en ideeën over hoe een bepaalde ruimte het beste ingevuld kan worden. Voor de echte designers hebben wij de mogelijkheid om een glazen kantoorruimte op maat te maken. Door de maatwerk glazen kantoorruimte kunnen wij nauw genoeg elke situatie beantwoorden.

Het voordeel van een maatwerk glazen kantoorruimte:
Door het volledig op maat maken van een glazen kantoorruimte zijn er een scala nieuwe mogelijkheden waardoor u nog beter gebruik kan maken van uw maatwerk glazen kantoorruimte. Een maatwerk glazen kantoorruimte kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een glasschuifwand, welke in bijna elke situatie over de gehele breedte kan. Door dit stuk maatwerk behoud u de mogelijkheid om de volledige ruimte weer bij uw oorspronkelijke kantoor te trekken voor eventuele speciale aangelegenheden. Een maatwerk glazen kantoorruimte kunt u tevens in bijna elke gewenste kleur afnemen.

Een bepaald idee of een gewenste uitstraling?
Stel u wilt een maatwerk glazen kantoorruimte met een bovenlicht, dat is mogelijk. Een bovenlicht zorgt direct voor een luxe uitstraling maar zorgt er ook voor dat u een hoger glazen kantoorruimte krijgt waardoor de akoestiek in de ruimte beter verdeeld wordt. U bent opzoek naar een maatwerk glazen kantoorruimte met een bepaald type glas? Ook dat is mogelijk! Zelfs glas met een bepaalde kleur als groen of blauw is mogelijk bij een maatwerk glazen kantoorruimte. 

Uw maatwerk glazen kantoor tegen de wand aanbouwen?
U heeft een perfecte ruimte op uw kantoor gevonden maar het glazen kantoorruimte zou in dit geval tegen 2 wanden aankomen. Geen probleem! Met uw maatwerk glazen kantoorruimte zorgen wij ervoor dat uw glazen kantoorruimte netjes tegen deze 2 wanden aan wordt gebouwd met onze eigen gevelprofielen. Hierdoor krijgt u een glazen kantoorruimte die exact bij uw gewenste situatie hoort.

Andere ideeën voor een maatwerk glazen kantoorruimte? Laat het ons weten via info@buytenshuys.nl

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 1 van 1