Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Paviljoen

Paviljoen 

Voor het kopen van een paviljoen kunt u zeker terecht op tuinkassensite.nl. Wij bieden u de paviljoenen in verschillende groottes en kunnen deze helemaal aan uw wensen laten voldoen. Een paviljoen kan worden uitgevoerd in verschillende kleuren en maten. Over het algemeen kan een paviljoen ingezet worden als tuinhuis, theehuisje, atelier of chilruimte. Naast deze mogelijkheden kunt u het paviljoen natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

Glas

Bij de aanschaf van een paviljoen is het goed om na te denken over de glassoort die gebruikt gaat worden. Een paviljoen bestaat voor een groot deel uit glas. Zo is de keuze voor dubbelwandig glas uitstekend voor een paviljoen. Dubbelwandig glas wordt vaak vervaardigd uit twee lagen glas met tussen deze glazen platen een laag lucht. Hierdoor kan de lucht niet makkelijk langs het glas van binnen naar buiten en andersom. Dit resulteert in een goede isolerende werking, waardoor de temperatuur in het paviljoen goed te regelen is.

Voor een nog betere isolerende werking voor uw paviljoen zou u kunnen kiezen voor dubbelwandig glas met argongas. Dit argongas wordt gebruikt in plaats van lucht en verhindert nog beter dat er lucht kan stromen van binnenuit het paviljoen naar buiten het paviljoen. 


Heeft u interesse in een paviljoen naar uw keuze of heeft u vragen over het plaatsen van een paviljoen door tuinkassensite.nl, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via info@buytenshuys.nl of u kunt bellen naar 085 760 7090.

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding