Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Tunnelkas kopen

Een tunnelkas is een kas die snel staat. Ook zijn onze tunnelkassen vaak eenvoudig te verplaatsen. Onze tunnelkassen zijn er in alle soorten en prijzen. Zo kan een tunnelkas vaak een mooie goedkope oplossing zijn en toch veel resultaat opleveren. Het is geschikt voor vele soorten bloemen, planten en groentes. U heeft schade aan uw tunnelkas? Met onze vervangfolie is uw tunnelkas voor weinig geld zo weer de oude. Dit kunt u vaak gewoon zelf. Ook kunt u gaan voor een hele hoge tunnelkas, maar hele lage tunnelkassen hebben wij ook. Net wat u wilt.

Tunnelkas bezorgen of afhalenTunnelkas

Onze tunnelkassen zijn vaak op voorraad en anders snel leverbaar. Het is mogelijk om een tunnelkas af tekomen halen, maar ook bezorgen is mogelijk. Ook de montage bepaald u zelf. Onze specialisten kunnen uw tunnelkas moteren, maar onze tunnelkassen zijn vaak ook goed zelf te monteren.

Tunnelkassen maatwerk

U kunt uw tunnelkas niet vinden tussen onze tunnelkassen? Geen probleem, TunnelkassenWant maatwerk is onze specialiteit. Bel gerust met onze adviseurs, want vrijwel alles is mogelijk. Ook als u zelf een tunnelkas heeft gezien en hij staat niet in ons online assortiment tunnelkassen kunnen wij vaak toch leveren. Ook krijgt u korting wanneer u voor het eerst een tunnelkas bij ons koopt. Bekijk het daarom online! 

Klik op de onderstaande afbeelding voor het overzicht van tunnelkassen.

tunnelkas, culti'abris


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding